Ergebnisse für joomla

 
joomla
Wat is Joomla? Alles over Joomla lees je hier!
Joomla wordt ontwikkeld en onderhouden door de community die ook in Nederland actief is. De naam Joomla komt uit het Swahili woord jumla dat alles samen of als een geheel betekend. Joomla in zn huidige vorm bestaat sinds 2005, maar Mambo is de voorloper van Joomla.
Een Joomla-website meertalig maken.
Scheveningen, Kurhaus, fontein. 06 23 92 95 75. Tutorial: Joomla-website meertalig maken. In deze tutorial gaan we een Joomla-website meertalig maken. Het uitgangspunt is een reeds bestaande website in Joomla! 3.3.x, waar tijdens de initiële installatie de meertalige functionaliteit niet is geïnstalleerd.
Bug gevonden in Joomla 3.9.25 Yolknet all for web.
Bug gevonden in Joomla 3.9.25. In de nieuwe versie van Joomla die 2 maart is verschenen is een bug geconstateerd. Sla je afbeeldingen niet op in de standaardmap van Joomla images of gebruik je een extensie die dat niet doet zoals AcyMailing?
Joomlaseo.com SEO en Performance tips voor Joomla!
Je leerportaal voor Joomla SEO Performance! uk-panel, div uk-card; row: true" uk-grid. Scoor hoog in Google en versla je concurrenten. Met deze tips zorg je er voor dat je Joomla website razendsnel laadt. Met deze extensies verbeter je Joomla: meer SEO en snelheid.
Hoe installeer ik Joomla? RealHosting.nl.
Wanneer je Joomla wilt installeren op bijvoorbeeld /joomla dan dien je in de /httpdocs een map joomla aan te maken en de bestanden hierin te uploaden. Joomla installeren op een subdomein. Indien je Joomla wilt installeren op een subdomein dan moet je eerst een subdomein aanmaken via het controle panel.
De Nederlandstalige Joomla-portal.
2 feb 2021 door Martijn Maandag. Joomla 4 Beta 7 is er samen met Joomla 3.10 Alpha 5: test ze nu! Het Joomla Project is blij de beschikbaarheid van Joomla 4.0 Beta 7 aan te kondigen en Alpha 5 van Joomla 3.10.
Joomla! Wikipedia.
Versie 1.7.4 waarvan 4 in verband met een veiligheidslek ook op 24 januari 2012 is verschenen zal nog worden ondersteund tot 24 februari 2012. Joomla 1.5 wordt nog tot september 2012 ondersteund, grote veiligheidsproblemen zullen in ieder geval nog opgelost worden totdat Joomla 3.0 verschijnt.
Joomla website laten maken Professioneel, mooi en snel!
Webshop laten maken. Webdelta gebruikt het Joomla! content management systeem voor uw professionele website op maat. Joomla is supersnel en zeer flexibel. Ja, dat zoek ik. Joomla is een krachtig content management systeem met verschillende bezoekersrollen en duizenden geschikte modules voor specifieke functionaliteiten. Webdelta maakt regelmatig speciale modules of componenten om uw wensen beheersbaar en fraai toonbaar te maken. Ook het CMS van Joomla! is goed te begrijpen voor webmasters, zodat zij de website zelf kunnen onderhouden. Uiteraard kunnen wij het beheer van uw nieuwe Joomla! website volledig op ons nemen. Joomla en Webdelta. Webdelta bestaat uit een team van webdevelopers, webdesigners, zoekmachine specialisten én online marketeers. Alle websites die wij bouwen worden daarom ook vanuit al deze discplines ontworpen. Met Webdelta krijgt u dus een website die echt iets oplevert! Gecertificeerd Google/Bing partner. 20 jaar in development. Alternatieve betalingsmethoden leasing. Een Joomla website met Webdelta?
Hosting voor Joomla Active24.
Voeg Joomla toe aan ACTIVE 24 web hosting in één klik. Bekijk de officiële joomla.org website. Het Joomla CMS is gratis te gebruiken, kan voor een breed scala aan web toepassingen ingezet worden en is uit te breiden m.b.v. Keuze uit een breed assortiment design templates.
Joomla! Wordpress websites, ontwikkeling en onderhoud Welldotcom.
Welldotcom is een creatief webdesign, ontwikkeling en SEO internetbureau gevestigd in Nooitgedacht nabij Assen en Groningen, Nederland. Wij helpen bedrijven en instellingen vooruit door het ontwerpen en ontwikkelen van succesvolle websites. Daarbij maken we gebruik van effectieve SEO en linkbuilding technieken. Wij zijn specialist in de content management systemen Joomla!

Kontaktieren Sie Uns